Szolgáltatások

Munkánk széleskörű szolgáltatásokat ölel fel. Létesítmény üzemeltetést, családi házak kivitelezését, felújítását.

Technológiai szerelés:

Épületek átalakítása, belső külső területkialakítások, speciális építési igények kielégítése, műszaki dokumentációk elkészítése, engedélyeztetési folyamat teljes körű lebonyolításával, technológiai szerelésekkel, a mindenkori jogszabályok, és eseti követelményeknek megfelelően.

Létesítményüzemeltetés-műszaki menedzsment támogatás:

Hivatalosan rögzített épületállapotok üzemeltetési program szerint állandó és eset figyeléssel, ellenőrzése, értékelése. Állapotinformációk rögzítése a nyilvántartás rendszer frissítésével. Az épületek berendezéseinek és beszerelt eszközeinek javítása, eseti és rendszeres karbantartása.

Épületgépészet és épületvillamosság:

Épületen belüli és azon kívüli gépészeti rendszerek, berendezések kivitelezése, eseti és tervezett javítások elvégzése, irányítása, a létesítmény gazdálkodás, a gyártói ajánlások, a jogszabályi és szakmai követelmények, és környezetvédelmi határértékek és előírások betartásával, naplók és munkalapok vezetésével, fogyasztási monitoringgal 

Megújuló energiaforrás:

Összhangban a fenntartható fejlődés alapelveivel, célunk tevékenyen részt venni a nap, a szél, és a geotermikus energiaforrások elterjesztésében. Ezen területen végzett innovációk tanulmányozásával állunk rendelkezésére, megújuló energiaforrásokat használni kívánó megrendelőiknek.

Parkfenntartás-útkarbantartás:

Ipari létesítmények, irodaházak, közterületek parkjainak tervezése, építése, többek között térburkolat átépítése, vízelvezetés, öntöző rendszerek, növénytelepítések illetve írtások. Kerítés építése, gyepszőnyeg fektetése, zöld tetők kivitelezése. Természetesen mind ezek fenntartása, karbantartása. Magán és közutak, járdák karbantartása, hó eltakarítása, síkosságmentesítés, forgalom üzemeltetési munkák, úgy mint jelzőlámpák, KRESZ táblák, sorompók karbantartása, útburkolati jelek festése, továbbá egyéb, a forgalom irányítással kapcsolatos tervezés, üzemeltetés és karbantartási munkák.

Tervezés, lebonyolítás:

Tevékenységi körünkbe tartozik a zöldmezős beruházások, valamint az átalakítási, felújítási munkák lebonyolítása, mely magába foglalja a statikai és épületszerkezeti tervezést, az engedélyeztetési eljárás lebonyolítását, valamint a helyszíni koordinációt.