Rólunk


Cégünk 2015-ben alakult, és azóta is dinamikusan fejlődik. Fő tevékenységi körünk ipari parkok, irodák üzemeltetése, karbantartása, lakóházak generál kivitelezése. Megalakulásunk óta folyamatosan jelen vagyunk a hazai építőiparban. Társaságunkat alapvetően építőipari szakmunkák elvégzésére hoztuk létre, de az időközben felmerült igények miatt kibővítettük a tevékenységi körünket épület üzemeltetésével. Az üzemeltetés magába foglalja a következő szakipari tevékenységeket: építési engedélyhez kötött átalakításokat, festést, mázolást, burkolást, erősáramú villanyszerelést, gyengeáramú villanyszerelést, tűzjelző berendezések telepítését karbantartását, splinkler gépház karbantartását telepítését, tűzcsapok telepítését, karbantartását, ipari kapuk telepítését, karbantartását, beléptető rendszer telepítését, karbantartását, légtechnika telepítését karbantartását, ipari kamerák telepítését, karbantartását, légtechnika kialakítását, kertészet és kertgondozást, szemétszállítást, épületek, homlokzatok takarítását, csarnok karbantartását. Több nagy cégnek végeztünk építési munkákat, mint generál kivitelező, az előkészítéstől a tervezésen át a kulcsrakész átadásig. A beruházó céget pedig kivitelezés-szervezéssel és műszaki tanácsadással segítettük a projektjeik lebonyolításában. Amennyiben arra a megrendelő igényt tart, belsőépítészeink az elvárt designkeretek között aktualizált terveket készítenek a helyi adottságokhoz igazodva, és közreműködnek a cég arculatának kialakításában is.

Elsősorban logisztikai parkokban, irodaházakban, lakóházak kivitelezésében, üzemeltetésében veszünk részt, de az évek során több nagyobb méretű munkában is részt vettünk.

Örömmel fogadjuk a megszokottól eltérő épületek komplex üzemeltetését, takarítását, őrzését, épület állagának megóvását. Előnyt jelent számunkra, ha mindent egy kézben tudunk tartani, így biztosítjuk az átlagon felüli szolgáltatást.

Szerződéseinket a megszokott európai normák szerint kötjük. Az általunk elvégzett munkára garanciát vállalunk. Extra felelősség biztosítással rendelkezünk. Fizető és hitelképeségünket a K&H bank közreműködésével tartjuk fennt.